تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی

  • نویسنده: پی والسترا
  • مترجم: علی مرتضوی، محسن قدس‌ روحانی، حسین جوینده
  • تاریخ انتشار: 1397
  • قیمت (ریال): 260000
  • تعداد صفحات: 411
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)
خواندن 1207 دفعه

مشخصات کتاب

  • شابک - ISBN: 978-964-5782-47-2
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ: 1000
  • نوبت چاپ: 14
  • فروست انتشارات: 185
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز

درباره کتاب

فهرست مندرجات

  • فهرست مطالب:

     

    فصل اول: ترکیبات شیر
    فصل دوم: ضرورت‌های کیفی شیر جهت فرایند
    فصل سوم: فرایند صنعتی شیر
    فصل چهارم: کشت‌های میکروبی مورد استفاده در فرایند
    فصل پنجم: فرآورده‌های مایع شیر و شیر UHT
    فصل ششم: محصولات کشت داده شدة شیر
    فصل هفتم: کره
    فصل هشتم: بستنی
    فصل نهم: فرآورده‌های تغلیظ شده و خشک شیر
    فصل دهم: پنیر
    فصل یازدهم: نقش شیر در تغذیه انسان

موضوع

  • موضوع:

    لبنیات

تقدیرنامه‌ها

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.