عنوان: فناوری های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده در سیستم های غذایی
نویسنده: جمیله‌ام. لاکیس
مترجم: علی مرتضویhome ...[و دیگران]
تاریخ انتشار: 1392
قیمت کتاب چاپی‌ (ریال): 1300000
موضوع:

تکنولوژی رهایش کنترل‌شده، ریز‌پوشانی، مواد غذایی -- تجزیه و آزمایش

شابک - ISBN: 978-964-386-278-7
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان - تیراژ: 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 384
فروست انتشارات: 605
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
فهرست مطالب:

کلیک کنید

عنوان به انگلیسی: Encapsulation and controlled release technologies in food systems . ‭1st ed. ., 2007.
گیسوم: 1963148
ایکات: http://ekut.ir/product/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%81%d9%86%d8%a7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b1%db%8c%d8%b2%d9%be%d9%88%d8%b4%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%88-%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c%d8%b4-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1/