
عنوان: اصول برچسب گذاری مواد غذایی
نویسنده: ناصر صداقت، الهام زایرزاده، مرضیه معینفرد
تاریخ انتشار: 1393
شابک (ISBN): 978-964-386-296-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 328
فروست انتشارات: 623
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
قیمت چاپی: 900000
نویسنده: ناصر صداقت، الهام زایرزاده، مرضیه معینفرد
تاریخ انتشار: 1393
شابک (ISBN): 978-964-386-296-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 328
فروست انتشارات: 623
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
قیمت چاپی: 900000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p><a href="images/215/book_files/623.pdf"><span style="text-decoration: underline;"><em>کلیک کنید</em></span></a></p>
<p><a href="images/215/book_files/623.pdf"><span style="text-decoration: underline;"><em>کلیک کنید</em></span></a></p>
موضوع:
موادغذایی -- برچسبگذاری، مواد غذایی -- تعیین زمان ماندگاری
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆