مدیریت، تغذیه و پرورش گوساله
عنوان: مدیریت، تغذیه و پرورش گوساله
نویسنده: سی. ال‌. دی‍وی‍س‌، ج‍ی‌. ک‍ی‌. دارک‍ل‍ی‌
مترجم: عباسعلی ناصریانhome... [و دی‍گ‍ران‌]
تاریخ انتشار: 1392
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-073-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 408
فروست انتشارات: 424
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:

فصل۱: مقدمه

فصل۲: آناتومی، توسعه و عمل دستگاه گوارش

فصل۳: تبدیلات انرژی

فصل۴: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیه‌شده با شیر یا جایگزین شیر

فصل۵: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیه‌شده با ترکیبی از شیر...

فصل۶: اثر تغییرات درجه حرارت محیط بر متابولیسم انرژی

فصل۷: احتیاجات پروتئینی گوساله جوان قبل از نشخوارکنندگی

فصل۸: احتیاجات انرژی و پروتئین گوساله نشخوارکننده

فصل۹: ارزیابی سیستمهای مورد استفاده توسط انجمن تحقیقات ملی...

فصل۱۰: احتیاجات ویتامینی و مواد معدنی گوساله پیش‌نشخوارکننده

فصل۱۱: توسعه جنین و تغذیه مادر در دوره خشکی

فصل۱۲: مدیریت و مراقبت از گاو و گوساله در هنگام زایمان

فصل۱۳: آغوز

فصل۱۴: جایگزین‌های شیر: فرمولاسیون و استفاده از آنها

فصل۱۵: برنامه‌های خوراندن خوراک مایع

فصل۱۶: خوراک شروع‌کننده:‌ اهمیت، ترکیب و مصرف آن

فصل۱۷: تغذیه و اسهال

فصل۱۸: جایگاه گوساله‌های جوان

 

فهرست مطالب:

فصل۱: مقدمه

فصل۲: آناتومی، توسعه و عمل دستگاه گوارش

فصل۳: تبدیلات انرژی

فصل۴: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیه‌شده با شیر یا جایگزین شیر

فصل۵: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیه‌شده با ترکیبی از شیر...

فصل۶: اثر تغییرات درجه حرارت محیط بر متابولیسم انرژی

فصل۷: احتیاجات پروتئینی گوساله جوان قبل از نشخوارکنندگی

فصل۸: احتیاجات انرژی و پروتئین گوساله نشخوارکننده

فصل۹: ارزیابی سیستمهای مورد استفاده توسط انجمن تحقیقات ملی...

فصل۱۰: احتیاجات ویتامینی و مواد معدنی گوساله پیش‌نشخوارکننده

فصل۱۱: توسعه جنین و تغذیه مادر در دوره خشکی

فصل۱۲: مدیریت و مراقبت از گاو و گوساله در هنگام زایمان

فصل۱۳: آغوز

فصل۱۴: جایگزین‌های شیر: فرمولاسیون و استفاده از آنها

فصل۱۵: برنامه‌های خوراندن خوراک مایع

فصل۱۶: خوراک شروع‌کننده:‌ اهمیت، ترکیب و مصرف آن

فصل۱۷: تغذیه و اسهال

فصل۱۸: جایگاه گوساله‌های جوان

موضوع:

گوساله‌ها

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::