
نویسنده: سی. ال. دیویس، جی. کی. دارکلی
مترجم: عباسعلی ناصریان

تاریخ انتشار: 1392
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-073-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 408
فروست انتشارات: 424
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
فصل۱: مقدمه
فصل۲: آناتومی، توسعه و عمل دستگاه گوارش
فصل۳: تبدیلات انرژی
فصل۴: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیهشده با شیر یا جایگزین شیر
فصل۵: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیهشده با ترکیبی از شیر...
فصل۶: اثر تغییرات درجه حرارت محیط بر متابولیسم انرژی
فصل۷: احتیاجات پروتئینی گوساله جوان قبل از نشخوارکنندگی
فصل۸: احتیاجات انرژی و پروتئین گوساله نشخوارکننده
فصل۹: ارزیابی سیستمهای مورد استفاده توسط انجمن تحقیقات ملی...
فصل۱۰: احتیاجات ویتامینی و مواد معدنی گوساله پیشنشخوارکننده
فصل۱۱: توسعه جنین و تغذیه مادر در دوره خشکی
فصل۱۲: مدیریت و مراقبت از گاو و گوساله در هنگام زایمان
فصل۱۳: آغوز
فصل۱۴: جایگزینهای شیر: فرمولاسیون و استفاده از آنها
فصل۱۵: برنامههای خوراندن خوراک مایع
فصل۱۶: خوراک شروعکننده: اهمیت، ترکیب و مصرف آن
فصل۱۷: تغذیه و اسهال
فصل۱۸: جایگاه گوسالههای جوان
فصل۱: مقدمه
فصل۲: آناتومی، توسعه و عمل دستگاه گوارش
فصل۳: تبدیلات انرژی
فصل۴: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیهشده با شیر یا جایگزین شیر
فصل۵: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیهشده با ترکیبی از شیر...
فصل۶: اثر تغییرات درجه حرارت محیط بر متابولیسم انرژی
فصل۷: احتیاجات پروتئینی گوساله جوان قبل از نشخوارکنندگی
فصل۸: احتیاجات انرژی و پروتئین گوساله نشخوارکننده
فصل۹: ارزیابی سیستمهای مورد استفاده توسط انجمن تحقیقات ملی...
فصل۱۰: احتیاجات ویتامینی و مواد معدنی گوساله پیشنشخوارکننده
فصل۱۱: توسعه جنین و تغذیه مادر در دوره خشکی
فصل۱۲: مدیریت و مراقبت از گاو و گوساله در هنگام زایمان
فصل۱۳: آغوز
فصل۱۴: جایگزینهای شیر: فرمولاسیون و استفاده از آنها
فصل۱۵: برنامههای خوراندن خوراک مایع
فصل۱۶: خوراک شروعکننده: اهمیت، ترکیب و مصرف آن
فصل۱۷: تغذیه و اسهال
فصل۱۸: جایگاه گوسالههای جوان
گوسالهها
تقدیرنامهها در دسترس نیست