

عنوان: تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشا دامی)
نویسنده: ویلیامت. هابرت...[و دیگران]
مترجم: محمد محسن زاده
، سعید خانزادی
تاریخ انتشار: 1391
شابک (ISBN): 978-964-386-075-2
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 384
فروست انتشارات: 425
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Food safety and quality assurance: foods of animals origin, 1996.
قیمت چاپی: 500000
نویسنده: ویلیامت. هابرت...[و دیگران]
مترجم: محمد محسن زاده

تاریخ انتشار: 1391
شابک (ISBN): 978-964-386-075-2
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 384
فروست انتشارات: 425
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Food safety and quality assurance: foods of animals origin, 1996.
قیمت چاپی: 500000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل اول: دامپزشکی و بهداشت مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل دوم: تکنولوژی تولیدات مواد غذایی: زنجیره غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل سوم: بیماریهای غذازاد یا بیماریهای با منشا غذا</p>
<p dir="rtl">فصل چهارم: محافظت از مصرفکننده</p>
<p dir="rtl"> </p>
<p dir="rtl">فصل اول: دامپزشکی و بهداشت مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل دوم: تکنولوژی تولیدات مواد غذایی: زنجیره غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل سوم: بیماریهای غذازاد یا بیماریهای با منشا غذا</p>
<p dir="rtl">فصل چهارم: محافظت از مصرفکننده</p>
<p dir="rtl"> </p>
موضوع:
مواد غذایی حیوانی -- جنبههای بهداشتی، مواد غذایی حیوانی -- آلودگی، مواد غذایی -- صنعت و تجارت -- کنترل کیفی، بیماریهای ناشی از غذا -- پیشگیری، مواد غذایی -- بازرسی
تقدیر نامه ها:
پنجمین جشنواره فردوسی مشهد دانشگاه فردوسی مشهد آذر 1384 رتبه دوم
پنجمین جشنواره فردوسی مشهد دانشگاه فردوسی مشهد آذر 1384 رتبه دوم
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆