عنوان: مبانی قندسازی و شربت‌گیری از چغندرقند‮‬ (از مزرعه تا استخراج در کارخانه)‮‬‏‫
نویسنده: خلیل بهزاد، مصطفی شهیدی‌نوقابی
تاریخ انتشار: 1395
شابک (ISBN): ‏‫‬978-964-386-331-9
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 332
فروست انتشارات: 656
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


قیمت چاپی: 1100000
درباره کتاب:

 

 

فهرست مطالب:
<ul style="text-align: right;" dir="rtl">
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">&nbsp;پیشگفتار</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">فصل 1 - تاریخچه و کلیات</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">فصل 2 - تاریخچه و کلیات</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">فصل 3 - شاخصهای کیفیت چغندرقند و&nbsp; عوامل مؤثر بر آن</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">فصل 4 - کاشت، داشت و برداشت چغندر</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">فصل 5 - حمل و تحویل چغندر</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">فصل 6 - نگهداری چغندر در سیلوهای کارخانه</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">فصل 7 - چغندر رسانی</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">فصل 8 - شربتگیری ازچغندر</span></li>
<li dir="rtl"><span style="color: #000000;">منابع</span></li>
</ul>
موضوع:

قند و شکر -- تولید و تصفیه، چغندرقند -- صنعت و تجارت، چغندر‌قند-- کاشت

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::