مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی
عنوان: مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی
نویسنده: پری جانسون - گرین
مترجم: محمدباقر حبیبی نجفیhome،امیر سالاریhome، علیرضا ریاضی
تاریخ انتشار: 1393
شابک (ISBN): 978-964-386-163-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 400
فروست انتشارات: 496
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Introduction to food biotechnology‬
قیمت چاپی: 900000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<ul dir="rtl">
<li><span style="color: #0000ff;">مقدمه مترجمان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">پيشگفتار</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل اول : قلمرو بیوتکنولوژی مواد غذایی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل دوم : ابزارهای کار در بیوتکنولوژی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل سوم : کلون کردن ژن و تولید پروتئین های نوترکیب</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل چهارم : بیوتکنولوژی گیاهی </span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل پنجم : تکنولوژی حیوانی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل ششم : سیستمهای تشخیصی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل هفتم : کشت سلولی و تامین غذا</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل هشتم : کشت سلول در مقیاس صنعتی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل نهم : مباحث اخلاقی ، ایمنی ، قوانین و مقررات</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">منابع</span></li>
</ul>
موضوع:

مواد غذایی -- تکنولوژی زیستی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::