نویسنده: رضا ولی زاده ، علی رزاقی، محمد ترحمی
تاریخ انتشار: 1398
ویراستار: احمد ریاسی
شابک (ISBN): 978-964-386-403-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 250
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 168
فروست انتشارات: 728
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 700000
در ایران میلیونها هکتار خاک شور و صدها میلیون متر مکعب آب شور وجود دارد. استفاده اصولی از این منابع دغدغه همیشگی کلیۀ دستاندرکاران، محققان، مدیران، کشاورزان و دامپروران بوده است و خواهد بود. در زمینۀ استفاده از آب و خاک شور برای تولید علوفه و خوراک دام و اثرات آنها بر سلامت و عملکرد دام، کمیت و کیفیت تولیدات دامی اطلاعات جامع و کمتری بهویژه به زبان فارسی در دسترس است. ازاینرو، آنچه پدیدآورندگان این کتاب مدنظر داشتهاند، استخراج و جمعبندی آخرین یافتههای علمی داخلی و خارجی و تلفیق آنها با تجارب و تحقیقات شخصی بهمنظور ارائه اثری جامع و فراگیر برای کارشناسان، علاقمندان، دامپروران و کشاورزان در مناطق با آب و خاک شــــور بوده اســــت. این کتـــــاب میتواند منبع ارزشمندی برای همۀ پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان، دامپروران، کشاورزان شاغل در بخشهای مختلف علومزیستی و بهخصوص مدیران و برنامهریزان حوزههای کشاورزی، دامپروری و منابع طبیعی کشور باشد.
فصل 1. شوری منابع آب و خاک: شرایط ایران
فصل 2. تولید علوفه از گیاهان شورزیست
فصل 3. پتانسیل استفاده از گیاهان شورزیست در تغذیۀ دام
فصل 4. استفاده از گیاهان شورزیست بهمنظور افزایش کیفیت محصولات دامی
فصل 5. اثر مصرف گیاهان شورزیست بر ویژگیهای تخمیر شکمبه
فصل 6. تأثیر مصرف گیاهان شورزیست بر تولیدمثل و آبستنی
فراوردههای مقاوم به شوری به منزله خوراک حیوانی - - ایران Salt-tolerant crops as feed – Iran ،فراوردههای مقاوم به شوری - - ایران Salt-tolerant crops – Iran ،خاک - - ایران - - شورشدگی Soil salinization -- Iran
تقدیرنامهها در دسترس نیست
