

عنوان: رفاه جوجههای گوشتی در عمل
نویسنده: اندی باتروث، اینگرید دی. جونگ، جوی منچ، لوتا برگ، موهان راج
مترجم: فاطمه عزیز علیآبادی، هادی نوروزی، احمد حسنآبادی
تاریخ انتشار: 1403
ویراستار: حیدر زرقی
شابک (ISBN): 978-964-386-636-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 144
فروست انتشارات: 935
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: صفحات اولیه کتاب پیوست رنگی
عنوان به انگلیسی: Broiler Chickens: Welfare in Practice, 2021
قیمت چاپی: 1,440,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 480,000
نویسنده: اندی باتروث، اینگرید دی. جونگ، جوی منچ، لوتا برگ، موهان راج
مترجم: فاطمه عزیز علیآبادی، هادی نوروزی، احمد حسنآبادی
تاریخ انتشار: 1403
ویراستار: حیدر زرقی
شابک (ISBN): 978-964-386-636-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 144
فروست انتشارات: 935
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: صفحات اولیه کتاب پیوست رنگی
عنوان به انگلیسی: Broiler Chickens: Welfare in Practice, 2021
قیمت چاپی: 1,440,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 480,000
درباره کتاب:
با توجه به گسترش روزافزون پژوهشها در صنعت پرورش طیور و بهطور ویژه جوجههای گوشتی، اهمیت تأمین شرایط مناسب پرورش و اعمال مدیریتی صحیح و بدون نقص در این صنعت بر کسی پوشیده نیست. از مهمترین مسائل جدید و نوین مدیریتی که در سالهای اخیر موردتوجه بسیاری از محققان علم پرورش طیور قرار گرفته، حفظ آسایش و رفاه طیور در دورۀ پرورش و نگهداری است. تحقیقات نشان دادهاند مسئلۀ رفاه پرندگان، ارتباط مستقیمی با شیوع بیماریها در گله دارد. کتاب حاضر با عنوان رفاه جوجههای گوشتی در عمل که نتیجۀ تحقیقات و زحمات دانشمندان برجسته در زمینۀ رفاه جوجههای گوشتی است، ازجمله معدود آثاری است که بهطور ویژه به بررسی مسئلۀ رفاه در جوجههای گوشتی از جوجهکشی تا کشتارگاه پرداخته است. هدف از این کتاب، افزایش اطلاعات علمی و عملی دانشجویان علوم دامی، پژوهشگران و پرورشدهندگان طیور است که نقش بسزایی در پیشرفت صنعت طیور در کشور دارند.
با توجه به گسترش روزافزون پژوهشها در صنعت پرورش طیور و بهطور ویژه جوجههای گوشتی، اهمیت تأمین شرایط مناسب پرورش و اعمال مدیریتی صحیح و بدون نقص در این صنعت بر کسی پوشیده نیست. از مهمترین مسائل جدید و نوین مدیریتی که در سالهای اخیر موردتوجه بسیاری از محققان علم پرورش طیور قرار گرفته، حفظ آسایش و رفاه طیور در دورۀ پرورش و نگهداری است. تحقیقات نشان دادهاند مسئلۀ رفاه پرندگان، ارتباط مستقیمی با شیوع بیماریها در گله دارد. کتاب حاضر با عنوان رفاه جوجههای گوشتی در عمل که نتیجۀ تحقیقات و زحمات دانشمندان برجسته در زمینۀ رفاه جوجههای گوشتی است، ازجمله معدود آثاری است که بهطور ویژه به بررسی مسئلۀ رفاه در جوجههای گوشتی از جوجهکشی تا کشتارگاه پرداخته است. هدف از این کتاب، افزایش اطلاعات علمی و عملی دانشجویان علوم دامی، پژوهشگران و پرورشدهندگان طیور است که نقش بسزایی در پیشرفت صنعت طیور در کشور دارند.
فهرست مطالب:
فصل 1. رفاه مرغ مادر گوشتی فصل 2. رفاه در دورۀ جوجهکشی فصل 3. تأثیر جایگاه و مدیریت بر رفاه جوجههای گوشتی فصل 4. تأثیر بیماری و سلامت بر رفاه جوجههای گوشتی فصل 5. رفاه مربوط به ذبح جوجهها در سطح مزرعه پرورش و ذبح جوجههای آسیبدیده در کشتارگاه فصل 6. روشهای برآورد رفاه جوجههای گوشتی فصل 7. برای بهبود رفاه جوجههای گوشتی چه میتوان انجام داد؟
فصل 1. رفاه مرغ مادر گوشتی فصل 2. رفاه در دورۀ جوجهکشی فصل 3. تأثیر جایگاه و مدیریت بر رفاه جوجههای گوشتی فصل 4. تأثیر بیماری و سلامت بر رفاه جوجههای گوشتی فصل 5. رفاه مربوط به ذبح جوجهها در سطح مزرعه پرورش و ذبح جوجههای آسیبدیده در کشتارگاه فصل 6. روشهای برآورد رفاه جوجههای گوشتی فصل 7. برای بهبود رفاه جوجههای گوشتی چه میتوان انجام داد؟
موضوع:
مرغهای گوشتی مرغهای گوشتی-- تولید مثل مرغهای گوشتی-- بهداشت
مرغهای گوشتی مرغهای گوشتی-- تولید مثل مرغهای گوشتی-- بهداشت
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆