مبانی کاربرد پری‌بیوتیک‌ها در تغذیه
عنوان: مبانی کاربرد پری‌بیوتیک‌ها در تغذیه
نویسنده: گلن‌آر. گيبسون، مارسل بی. رابرفرويد
مترجم: ابوالقاسم گلیانhome...[و دیگران]
تاریخ انتشار: 1390
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-254-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): شمارگان کتاب در دسترس نیست
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 557
فروست انتشارات: 583
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Handbook of prebiotics,c2008
قیمت چاپی: 1,700,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:

 کتاب حاضر مروری بر پیشرفت‌های اخیر در زمینه پری‌بیوتیک‌های خوراکی که از طریق تغییر در فعالیت‌های میکروبی دستگاه گوارش بر سلامت انسان و حیوانات تأثیر می‌گذارند، می‌باشد. اخیراً در مورد ماهیت واقعی پری‌بیوتیک‌ها‌، نحوه تولید و چگونگی عمل آن‌ها بحث‌های زیادی شده است. در این کتاب، دانشمندان صاحب‌نظر زیادی نتایج تحقیقات خود را در مورد رابطه پری‌بیوتیک‌ها با تغذیه و میکروبیولوژی ارائه نموده‌اند. این متخصصان، در ابتدای هر فصل با یک مرور کلی در مورد پری‌بیوتیک‌ها شروع کرده و سپس سعی نموده‌اند تا توضیحات اختصاصی خود را بزبان ساده بیان کنند. ...

 

صفحات اولیه کتاب animated-arrow-image-0167

 

فهرست مطالب:
  •  پيش‌گفتار مؤلفان
  • مقدمه مترجمان
  • فصل 1: پری‌بیوتیک‏ها در تغذیه
  • فصل 2: میکروفلورای دستگاه گوارش و تبادلات با مخاط روده
  • فصل 3: پری‌بیوتیک‌ها: نظريه، تعریف، ویژگی‌ها، روش‌ها و محصولات
  • فصل 4: اثر پری‌بیوتیکی: مروری بر داده‌های آزمایشی و انسانی
  • فصل 5: اثرات پری‌بیوتیک‌ها بر جذب مواد معدنی: چگونگی عمل
  • فصل 6: پری‌بیوتیک‌ها و جذب مواد معدنی: مروری بر داده‌های آزمایشی و انسانی
  • فصل 7: مکانیسم‌ها و عملکردهای ایمنی در دستگاه گوارش
  • فصل 8: پری‌بیوتیک‌ها و سیستم ایمنی: مروری بر داده‌های آزمایشی و انسانی
  • فصل 9: متابولیسم تری‌آسیل‌گلیسرول و کلسترول
  • فصل 10: پری‌بیوتیک‏ها و متابولیسم لیپید: بررسی مطالعات انسانی و آزمایشی
  • فصل 11: پپتیدهای روده مؤثر در اشتها، وزن بدن، تنظیم و هموستازی گلوکز
  • فصل 12: پری‌بیوتیک‏ها و تنظیم پپتیدهای گوارشی
  • فصل 13: طراحی مدل‏های جوندگان جهت مطالعه پری‌بیوتیك‌ها براي پیشگیری از سرطان روده
  • فصل 14: پیشگیری از سرطان کولورکتال: نقش پری‌بیوتیک‏ها
  • فصل 15: ارتباط اپيدميولوژيكي مصرف فیبر و خطر ابتلا به سرطان روده
  • فصل 16: پری‌بیوتیک‏ها و درمان سرطان
  • فصل 17: پاتوفیزیولوژی بیماری‏های التهاب روده
  • فصل 18: پری‌بیوتیک‏ها در بیماری‎های التهاب روده
  • فصل 19: پری‌بیوتیک‏ها وتغذیه نوزاد
  • فصل 20: پری‌بیوتیک‏ها و تغذیه در سالخوردگان
  • فصل 21: پری‌بیوتیک‏ها و تغذیه دام
  • فصل 22: برنامه غذایی و پری‌بیوتیک‏ها
  • فصل 23: پری‌بیوتیک‏ها و امنیت غذایی
موضوع:

روده‌ها -- میکرب‌شناسی، پری‌بیوتیک‌ها، قولون -- میکرب‌شناسی، مکمل‌های مواد غذایی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::