مبانی کاربرد پری‌بیوتیک‌ها در تغذیه
عنوان: مبانی کاربرد پری‌بیوتیک‌ها در تغذیه
نویسنده: گلن‌آر. گيبسون، مارسل بی. رابرفرويد
مترجم: ابوالقاسم گلیانhome...[و دیگران]
تاریخ انتشار: 1390
شابک (ISBN): 978-964-386-254-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 557
فروست انتشارات: 583
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
عنوان به انگلیسی: Handbook of prebiotics,c2008
قیمت چاپی: 1700000
درباره کتاب:

 کتاب حاضر مروری بر پیشرفت‌های اخیر در زمینه پری‌بیوتیک‌های خوراکی که از طریق تغییر در فعالیت‌های میکروبی دستگاه گوارش بر سلامت انسان و حیوانات تأثیر می‌گذارند، می‌باشد. اخیراً در مورد ماهیت واقعی پری‌بیوتیک‌ها‌، نحوه تولید و چگونگی عمل آن‌ها بحث‌های زیادی شده است. در این کتاب، دانشمندان صاحب‌نظر زیادی نتایج تحقیقات خود را در مورد رابطه پری‌بیوتیک‌ها با تغذیه و میکروبیولوژی ارائه نموده‌اند. این متخصصان، در ابتدای هر فصل با یک مرور کلی در مورد پری‌بیوتیک‌ها شروع کرده و سپس سعی نموده‌اند تا توضیحات اختصاصی خود را بزبان ساده بیان کنند. ...

 

صفحات اولیه کتاب animated-arrow-image-0167

 

فهرست مطالب:
<ul dir="rtl">
<li dir="rtl">&nbsp;<span style="color: #0000ff;">پيش‌گفتار مؤلفان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">مقدمه مترجمان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 1: پری‌بیوتیک‏ها در تغذیه</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 2: میکروفلورای دستگاه گوارش و تبادلات با مخاط روده</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 3: پری‌بیوتیک‌ها: نظريه، تعریف، ویژگی‌ها، روش‌ها و محصولات</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 4: اثر پری‌بیوتیکی: مروری بر داده‌های آزمایشی و انسانی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 5: اثرات پری‌بیوتیک‌ها بر جذب مواد معدنی: چگونگی عمل</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 6: پری‌بیوتیک‌ها و جذب مواد معدنی: مروری بر داده‌های آزمایشی و انسانی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 7: مکانیسم‌ها و عملکردهای ایمنی در دستگاه گوارش</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 8: پری‌بیوتیک‌ها و سیستم ایمنی: مروری بر داده‌های آزمایشی و انسانی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 9: متابولیسم تری‌آسیل‌گلیسرول و کلسترول</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 10: پری‌بیوتیک‏ها و متابولیسم لیپید: بررسی مطالعات انسانی و آزمایشی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 11: پپتیدهای روده مؤثر در اشتها، وزن بدن، تنظیم و هموستازی گلوکز</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 12: پری‌بیوتیک‏ها و تنظیم پپتیدهای گوارشی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 13: طراحی مدل‏های جوندگان جهت مطالعه پری‌بیوتیك‌ها براي پیشگیری از سرطان روده</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 14: پیشگیری از سرطان کولورکتال: نقش پری‌بیوتیک‏ها</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 15: ارتباط اپيدميولوژيكي مصرف فیبر و خطر ابتلا به سرطان روده</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 16: پری‌بیوتیک‏ها و درمان سرطان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 17: پاتوفیزیولوژی بیماری‏های التهاب روده</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 18: پری‌بیوتیک‏ها در بیماری‎های التهاب روده</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 19: پری‌بیوتیک‏ها وتغذیه نوزاد</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 20: پری‌بیوتیک‏ها و تغذیه در سالخوردگان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 21: پری‌بیوتیک‏ها و تغذیه دام</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 22: برنامه غذایی و پری‌بیوتیک‏ها</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 23: پری‌بیوتیک‏ها و امنیت غذایی</span></li>
</ul>
موضوع:

روده‌ها -- میکرب‌شناسی، پری‌بیوتیک‌ها، قولون -- میکرب‌شناسی، مکمل‌های مواد غذایی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::