عنوان: کنترل کمی و کیفی و موازنه مواد در صنایع تولید قند و شکر
نویسنده: خلیل بهزاد، مصطفی شهيدی‌نوقابی،محمد الهی
تاریخ انتشار: 1395
شابک (ISBN): ‏‫‭978-964-386-330-2‬‬
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 184
فروست انتشارات: 655
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


قیمت چاپی: 100000
درباره کتاب:

 

 

فهرست مطالب:
<ul dir="rtl">
<li><span style="color: #000000;">پيشگفتار</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل 1- روش‌هاي كنترل توليد</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل 2 - موازنه مواد و كنترل کمی كارخانه‎هاي قند</span></li>
<li><span style="color: #000000;">منابع</span></li>
</ul>
موضوع:

قند و شکر -- تولید و تصفیه، قند و شکر -- تولید و تصفیه -- کنترل کیفی، قند و شکر -- ایران

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::