عنوان: مبانی قندسازی و شربت‌گیری از چغندرقند‮‬ (از مزرعه تا استخراج در کارخانه)‮‬‏‫
نویسنده: خلیل بهزادhome، مصطفی شهیدی‌نوقابی
مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1395
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): ‏‫‬978-964-386-331-9
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 332
فروست انتشارات: 656
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:

 

 

فهرست مطالب:
  •  پیشگفتار
  • فصل 1 - تاریخچه و کلیات
  • فصل 2 - تاریخچه و کلیات
  • فصل 3 - شاخصهای کیفیت چغندرقند و  عوامل مؤثر بر آن
  • فصل 4 - کاشت، داشت و برداشت چغندر
  • فصل 5 - حمل و تحویل چغندر
  • فصل 6 - نگهداری چغندر در سیلوهای کارخانه
  • فصل 7 - چغندر رسانی
  • فصل 8 - شربتگیری ازچغندر
  • منابع
موضوع:

قند و شکر -- تولید و تصفیه، چغندرقند -- صنعت و تجارت، چغندر‌قند-- کاشت

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::