
نویسنده: وکا کوکولين، دانيلو ارکولينی
مترجم: علی مرتضوی


تاریخ انتشار: 1390
شابک (ISBN): 978-964-386-251-0
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 324
فروست انتشارات: 581
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Molecular techniques in the microbial ecology of fermented foods,c2008
قیمت چاپی: 1100000
اهتمام نويسندگان اين کتاب بر تلفيق دو فناوری باستانی و فرا مدرن برای معرفی مقايسهای کاربرد تکنيکهای مولکولی در صنايع تخميری بوده است. لذا ساختار کتاب به نحوی است که ظرفيت روشهای مبتنی بر اسيد نوکلئيک را در تشخيص و توصيف فلور ميکروبی موجود در جمعيتهايي که کمتر مورد مطالعه قرار گرفتهاند به خواننده معرفی مینمايد. به طور خلاصه در فصل نخست اين کتاب به معرفی مهمترين تکنيکهای مولکولی مؤثر در بومشناسی ميکروبی مواد غذايي تخميری پرداخته شده و
در فصلهای بعدی ضمن ارائه نتايج حاصل از اين تکنيکها برای مهمترين فراوردههای تخميری نظير لبنيات، گوشتهای تخميری، خميرترش، سبزيجات تخمير شده و ساير فراوردههای تخميری در سه فصل انتهايي کتاب، مزايای عمده و بعضا محدوديتهای اين تکنيکها ارائه گرديده و دانش دادهپردازی زيستی و اُمیکسها نيز به عنوان بخشی از زيستشناسی پنهان برای درک وقايع، مهندسی ژنتيک و بهينهسازی فرايندهای تخميری معرفی شدهاند. ...
<p dir="rtl">فصل اول: تکنيکهای مولکولی در تخمير مواد غذايي، اصول و کاربردها<br />فصل دوم: فراوردههای لبنی<br />فصل سوم: فراوردههای تخميری گوشت<br />فصل چهارم: تخميرهای خميرترش<br />فصل پنجم: تخميرهای سبزيجات<br />فصل ششم: ساير تخميرها<br />فصل هفتم: پروبيوتيکها: درسهای آموخته شده از بررسیهای مبتنی بر اسيد نوکلئيک جوامع ميکروبی روده<br />فصل هشتم: نقش دادهپردازی زيستی در آناليزهای مبتنی بر توالی DNA فلور ميکروبی<br />فصل نهم: نقش "اُميکسهای" باکتريايي در تخمير مواد غذايي</p>
غذاهای تخمیری -- میکربشناسی
تقدیرنامهها در دسترس نیست