عملکرد و کاربرد انواع افزدونی‌های سلامتی بخش در صنایع لبنی
عنوان: عملکرد و کاربرد انواع افزدونی‌های سلامتی بخش در صنایع لبنی
نویسنده: مرضیه معین فردhome، سمیرا یگانه‌زاد، مصطفی مظاهری تهرانیhome، نفیسه واحدی
مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1389
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-227-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 248
فروست انتشارات: 557
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 700,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:

فصل اول: فرآورده‌های لبنی سلامتی‌بخش و اثرات درمانی آن‌ها
فصل دوم: باکتری‌های پروبایوتیک و کاربرد آن‌ها در محصولات لبنی
فصل سوم: پری‌بایوتیک‌ها
فصل چهارم: پپتیدهای زیست‌فعال
فصل پنجم: پتانسیل بکارگیری آهن در صنایع لبنی
فصل ششم: پتانسیل بکارگیری کلسیم در صنایع لبنی
فصل هفتم: پتانسیل بکارگیری ویتامین D در صنایع لبنی
فصل هشتم: پتانسیل بکارگیری اسید لینولئیک مزدوج در صنایع لبنی

موضوع:

لبنیات در تغذیه انسان، لبنیات‌سازی، غذاهای سالم

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::