
عنوان: عملکرد و کاربرد انواع افزدونیهای سلامتی بخش در صنایع لبنی
نویسنده: مرضیه معین فرد، سمیرا یگانهزاد، مصطفی مظاهری تهرانی، نفیسه واحدی
تاریخ انتشار: 1389
شابک (ISBN): 978-964-386-227-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 248
فروست انتشارات: 557
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 700000
نویسنده: مرضیه معین فرد، سمیرا یگانهزاد، مصطفی مظاهری تهرانی، نفیسه واحدی
تاریخ انتشار: 1389
شابک (ISBN): 978-964-386-227-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 248
فروست انتشارات: 557
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 700000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل اول: فرآوردههای لبنی سلامتیبخش و اثرات درمانی آنها<br />فصل دوم: باکتریهای پروبایوتیک و کاربرد آنها در محصولات لبنی<br />فصل سوم: پریبایوتیکها<br />فصل چهارم: پپتیدهای زیستفعال<br />فصل پنجم: پتانسیل بکارگیری آهن در صنایع لبنی<br />فصل ششم: پتانسیل بکارگیری کلسیم در صنایع لبنی<br />فصل هفتم: پتانسیل بکارگیری ویتامین D در صنایع لبنی<br />فصل هشتم: پتانسیل بکارگیری اسید لینولئیک مزدوج در صنایع لبنی</p>
<p dir="rtl">فصل اول: فرآوردههای لبنی سلامتیبخش و اثرات درمانی آنها<br />فصل دوم: باکتریهای پروبایوتیک و کاربرد آنها در محصولات لبنی<br />فصل سوم: پریبایوتیکها<br />فصل چهارم: پپتیدهای زیستفعال<br />فصل پنجم: پتانسیل بکارگیری آهن در صنایع لبنی<br />فصل ششم: پتانسیل بکارگیری کلسیم در صنایع لبنی<br />فصل هفتم: پتانسیل بکارگیری ویتامین D در صنایع لبنی<br />فصل هشتم: پتانسیل بکارگیری اسید لینولئیک مزدوج در صنایع لبنی</p>
موضوع:
لبنیات در تغذیه انسان، لبنیاتسازی، غذاهای سالم
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆