مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی
عنوان: مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی
نویسنده: پری جانسون - گرین
مترجم: محمدباقر حبیبی نجفیhome،امیر سالاریhome، علیرضا ریاضی
تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-163-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 400
فروست انتشارات: 496
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Introduction to food biotechnology‬
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
  • مقدمه مترجمان
  • پيشگفتار
  • فصل اول : قلمرو بیوتکنولوژی مواد غذایی
  • فصل دوم : ابزارهای کار در بیوتکنولوژی
  • فصل سوم : کلون کردن ژن و تولید پروتئین های نوترکیب
  • فصل چهارم : بیوتکنولوژی گیاهی
  • فصل پنجم : تکنولوژی حیوانی
  • فصل ششم : سیستمهای تشخیصی
  • فصل هفتم : کشت سلولی و تامین غذا
  • فصل هشتم : کشت سلول در مقیاس صنعتی
  • فصل نهم : مباحث اخلاقی ، ایمنی ، قوانین و مقررات
  • منابع
موضوع:

مواد غذایی -- تکنولوژی زیستی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::