
عنوان: مقدمهای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی
نویسنده: پری جانسون - گرین
مترجم: محمدباقر حبیبی نجفی
،امیر سالاری
، علیرضا ریاضی
تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-163-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 400
فروست انتشارات: 496
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Introduction to food biotechnology
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
نویسنده: پری جانسون - گرین
مترجم: محمدباقر حبیبی نجفی


تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-163-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 400
فروست انتشارات: 496
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Introduction to food biotechnology
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
- مقدمه مترجمان
- پيشگفتار
- فصل اول : قلمرو بیوتکنولوژی مواد غذایی
- فصل دوم : ابزارهای کار در بیوتکنولوژی
- فصل سوم : کلون کردن ژن و تولید پروتئین های نوترکیب
- فصل چهارم : بیوتکنولوژی گیاهی
- فصل پنجم : تکنولوژی حیوانی
- فصل ششم : سیستمهای تشخیصی
- فصل هفتم : کشت سلولی و تامین غذا
- فصل هشتم : کشت سلول در مقیاس صنعتی
- فصل نهم : مباحث اخلاقی ، ایمنی ، قوانین و مقررات
- منابع
موضوع:
مواد غذایی -- تکنولوژی زیستی
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆