

نویسنده: سیدمحمدعلی رضوی، ریحانه اکبری
تاریخ انتشار: 1402
شابک (ISBN): 978-964-386-272-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 7
تعداد صفحات: 339
فروست انتشارات: 466
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Biophysical properties of agricultural & food materials
قیمت چاپی: 2400000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 890000
اين کتاب بر پاية سرفصل درس خواص فيزيکی محصولات کشاورزی و مواد غذايي و با تکیه بر کتب مرجع معتبر و بيش از 50 مقالة علمی-پژوهشی منتشرشده (بعد از سال 1998م.) تدوینشده است که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان رشتههای علوم و مهندسی صنایع غذایی، مهندسی بیوسیستم (ماشینهای کشاورزی)، مهندسی شيمی، مهندسی مکانيک، بیولوژی گياهی و بيوفيزيک قابل استفاده است. مطالب اين کتاب در قالب 7 فصل به ترتيب مشتمل بر خواص هندسی و ثقلی، اصطکاکی، رئولوژی جامدات، رئولوژی سيالات، هيدروديناميکی- آیروديناميکی، حرارتی- ترموديناميکی و الکترومغناطیسی است. در هر فصل مباحث بهگونهای تدوين شده است که علاوه بر مبانی فيزيکی مربوط، روشهای اندازهگیری خواص فيزيکی و نتايج تحقیقات علمی مربوط به محصولات کشاورزی و غذايي نيز آورده شود. همچنین در بخش ضمایم کتاب، تعدادی مسئله نمونه آورده شده است تا دانشجویان عزیز با کاربردهای مباحث ارائه شده در فصول مختلف از جنبههای پژوهشی و محاسبات مهندسی آشنا شوند.
<ul dir="rtl">
<li><span style="color: #000000;">پیش گفتار</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل اوّل: خواص هندسی و ثقلی</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل دوم: اصطکاک مواد جامد و جريان مواد گرانولی</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل سوم: رئولوژی جامدات</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل چهارم: رئولوژی سيّالات</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل پنجم: خوّاص آیروديناميکی و هيدروديناميکی</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل ششم: خوّاص ترموديناميکی و حرارتی</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل هفتم: خوّاص الكترومغناطيسي</span></li>
<li><span style="color: #000000;">پيوست ها</span></li>
</ul>
فیزیک کشاورزی
تقدیرنامهها در دسترس نیست