
نویسنده: رضا ولی زاده ، علی رزاقی، محمد ترحمی
تاریخ انتشار: 1398
ویراستار: احمد ریاسی
شابک (ISBN): 978-964-386-403-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 250
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 168
فروست انتشارات: 728
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 700000
در ایران میلیونها هکتار خاک شور و صدها میلیون متر مکعب آب شور وجود دارد. استفاده اصولی از این منابع دغدغه همیشگی کلیۀ دستاندرکاران، محققان، مدیران، کشاورزان و دامپروران بوده است و خواهد بود. در زمینۀ استفاده از آب و خاک شور برای تولید علوفه و خوراک دام و اثرات آنها بر سلامت و عملکرد دام، کمیت و کیفیت تولیدات دامی اطلاعات جامع و کمتری بهویژه به زبان فارسی در دسترس است. ازاینرو، آنچه پدیدآورندگان این کتاب مدنظر داشتهاند، استخراج و جمعبندی آخرین یافتههای علمی داخلی و خارجی و تلفیق آنها با تجارب و تحقیقات شخصی بهمنظور ارائه اثری جامع و فراگیر برای کارشناسان، علاقمندان، دامپروران و کشاورزان در مناطق با آب و خاک شــــور بوده اســــت. این کتـــــاب میتواند منبع ارزشمندی برای همۀ پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان، دامپروران، کشاورزان شاغل در بخشهای مختلف علومزیستی و بهخصوص مدیران و برنامهریزان حوزههای کشاورزی، دامپروری و منابع طبیعی کشور باشد.
<p style="text-align: right;">فصل 1. شوری منابع آب و خاک: شرایط ایران<br />فصل 2. تولید علوفه از گیاهان شورزیست<br />فصل 3. پتانسیل استفاده از گیاهان شورزیست در تغذیۀ دام<br />فصل 4. استفاده از گیاهان شورزیست بهمنظور افزایش کیفیت محصولات دامی<br />فصل 5. اثر مصرف گیاهان شورزیست بر ویژگیهای تخمیر شکمبه<br />فصل 6. تأثیر مصرف گیاهان شورزیست بر تولیدمثل و آبستنی</p>
فراوردههای مقاوم به شوری به منزله خوراک حیوانی - - ایران Salt-tolerant crops as feed – Iran ،فراوردههای مقاوم به شوری - - ایران Salt-tolerant crops – Iran ،خاک - - ایران - - شورشدگی Soil salinization -- Iran
تقدیرنامهها در دسترس نیست