عنوان: ویتامین‌ها در تغذیه دام و انسان
نویسنده: لی‌راسل مک‌داول
مترجم: رضا ولی‌زادهhome ، علیرضا ایوبی، محمد محمودزاده، الهه‌سادات امینی
تاریخ انتشار: 1399
ویراستار: عبدالمنصور طهماسبی
شابک (ISBN): 978-964-386-448-4
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 716
فروست انتشارات: 754
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
عنوان به انگلیسی: ‭Vitamins in Animal and Human Nutrition, 2nd ed, 2000
قیمت چاپی: 1900000
درباره کتاب:

ویتامین‎ها به‎عنوان یکی از گروه‎های اصلی مواد مغذّی، نقش عمده‎ای در تعادل حیاتی و سلامت انسان و دام دارند. کمبود این مواد ضروری موجب کاهش سیستم ایمنی، بروز ناهنجاری و اختلالات متعدّد در انسان و دام می‎شود. بسیاری از این مشکلات و بیماری‎ها می‎توانند پیشگیری یا مرتفع شوند مشروط‌برآنکه این گروه از مواد مغذّی به‌موقع و به‌مقدار لازم تأمین گردند. تأمین مطلوب آن‌ها نیز نیازمند شناخت ساختمان، نقش و اهمیت آن‌ها به‌ویژه ازلحاظ کاربردی است. این کتاب که شاخص‎ترین منبع منتشرشده درزمینۀ ویتامین‎هاست، چنین اطلاعات کاربردی و عملی‌ای را برای کلّیۀ متصدّیان علوم مرتبط با سلامت و تغذیۀ انسان و دام و طیور، آن‌هم از نوع مقایسه‎ای، فراهم می‎کند.

فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل 1. مقدمه و ملاحظات تاریخی<br />فصل 2. ویتامین A<br />فصل 3. ویتامین D<br />فصل 4. ویتامین E<br />فصل 5. ویتامین K<br />فصل 6. تیامین<br />فصل 7. ریبوفلاوین<br />فصل 8. نیاسین<br />فصل 9. ویتامین 6B<br />فصل 10. اسیدپانتوتنیک<br />فصل 11. بیوتین<br />فصل 12. فولاسین<br />فصل 13. ویتامین B12<br />فصل 14. کولین<br />فصل 15. ویتامین C<br />فصل 16. کارنیتین<br />فصل 17. مواد شبه‌ویتامینی<br />فصل 18. اسیدهای چرب ضروری<br />فصل 19. مکمّل‎های ویتامینی</p>
موضوع:

ویتامین‌ها در تغذیة انسان، ویتامین‌ها در تغذیة حیوان‌ها

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::