میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیری

  • نویسنده:  هاتکینز، رابرت وین
  • مترجم:  محمدباقر حبیبی نجفیhomeرضا حاجی محمدی فریمانی
  • تاریخ انتشار:  1402
  • قیمت (ریال):  3400000
  • ویراستار:  مسعود یاورمنشhome
  • شابک - ISBN:  978-964-386-562-7
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  100
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  568
  • فروست انتشارات:  f-868
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Microbiology and Technology of Fermented Foods
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • غذاهای تخمیری در تمام فرهنگ‌ها، بخشی مهم از رژیم غذایی بشر را تشکیل می‌دهند. پیشرفت‌های علمی صورت‌گرفته پیرامون شناخت محصولات غذایی تخمیری، مدیون تلاش گروهی از متخصّصان میکروبیولوژی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی، صنایع غذایی و خبرگان تولید این محصولات در سراسر جهان در 150 سال گذشته است. بی‌شک این آگاهی به بهبود درک ما از فرایند تولید، بهبود ایمنی و کیفیت محصول و افزایش مقیاس تولید منجر شده است. خوانندگان محترم در این کتاب با جنبه‌های مختلف غذاهای تخمیری آشنا می‌شوند. در نگارش این کتاب از دو رویکرد مکمّل استفاده شده است. فصل‌های ابتدایی براساس رویکرد اوّل تنظیم شده‌اند و در آن‌ها مبانی موردنیاز برای درک تخمیر، یعنی میکروب‌های مورداستفاده، متابولیسم و فیزیولوژی آن‌ها بررسی می‌شود. فصل‌های بعدی براساس رویکرد دوم، یعنی رویکردی محصول‌محور ارائه شده‌اند که خواننده می‌تواند با جنبه‌های مختلف تولید گروه‌های مختلف محصولات غذایی تخمیری آشنا شود.

  • فصل 1. مقدّمه‌ای بر غذاهای تخمیری
    فصل 2. میکروب‌ها
    فصل 3. متابولیسم و فیزیولوژی میکروبی
    فصل 4. کشت‌های آغازگر
    فصل 5. محصولات لبنی کشت‌داده‌شده
    فصل 6. پنیر
    فصل 7. فراورده‌های گوشتی تخمیری
    فصل 8. فراورده‌های گیاهی تخمیری
    فصل 9. نان
    فصل 10. سرکه
    فصل 11. غذاهای تخمیری خاور دور
    فصل 12. تخمیر کاکائو، قهوه و غلات

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از: طاقچه
K2_RATE_THIS_ITEM
(1 K2_VOTE)
    260   K2_TIMES