عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و حیوان در زنجیره غذایی

  • نویسنده:  دنیس‌او کراوز، استفان هندریک
  • مترجم:  سعید خانزادی، طیبه زینلی
  • تاریخ انتشار:  1394
  • قیمت (ریال):  1100000
  • ویراستار:  عبدالله جمشیدی
  • شابک - ISBN:  ‏‫‬‭978-964-386-312-8
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  314
  • فروست انتشارات:  637
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Zoonotic pathogensin the food chain
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  •  

     

    • مقدمه
    • مقدمه مترجمان
    • فصل 1 - جهاني شدن تامين مواد غذايي
    • فصل 2 - اپیدمیولوژی عوامل پاتوژن در تامین مواد غذایی
    • فصل 3 - کود به‌عنوان منبع پاتوژن‌های زئونوز
    • فصل 4 - خوراک حیوانات به‌عنوان منبع پاتوژن‌های زئونوز
    • فصل 5 = مصرف شیر و شیر خام به‌عنوان ناقل بیماری انسان
    • فصل 6 - نقش باقیمانده‌های آنتی‌بیوتیکی و ژن‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی حاصل از دام پروری در ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی در محیط و زنجیره غذایی
    • فصل 7 - کاهش پاتوژن‌های روده‌ای در مزرعه  برای پیشگیری از بیماری در انسان
    • فصل 8 - کشاورزی ارگانیک  و نقش آن در پاتوژن‌های زئونوتیک
    • فصل 9 - پیامد‌های زئونوتیک بودن آنفلوانزای پرندگان  و خوک
    • فصل 10 - بیماری کرونز در انسان و بیماری یون در گاو آیا این بیماری‌ها ارتباطی با هم دارند ؟
    • فصل 11 - انسفالوپاتی‌های اسفنجی شکل قابل انتقال به‌عنوان مطالعه موردی در سیاست‌گذاری بیماری‌های مشترک
    • واژه‌یاب
  • مواد غذایی - میکرب‌شناسی، مواد غذایی - آلودگی، امنیت غذایی

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از: طاقچه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1975   دفعه