عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و حیوان در زنجیره غذایی
- نویسنده: دنیساو کراوز، استفان هندریک
- مترجم: سعید خانزادی، طیبه زینلی
- تاریخ انتشار: 1394
- قیمت (ریال): 1100000
- ویراستار: عبدالله جمشیدی
- شابک - ISBN: 978-964-386-312-8
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 314
- فروست انتشارات: 637
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Zoonotic pathogensin the food chain
- اطلاعات بیشتر:
-
- مقدمه
- مقدمه مترجمان
- فصل 1 - جهاني شدن تامين مواد غذايي
- فصل 2 - اپیدمیولوژی عوامل پاتوژن در تامین مواد غذایی
- فصل 3 - کود بهعنوان منبع پاتوژنهای زئونوز
- فصل 4 - خوراک حیوانات بهعنوان منبع پاتوژنهای زئونوز
- فصل 5 = مصرف شیر و شیر خام بهعنوان ناقل بیماری انسان
- فصل 6 - نقش باقیماندههای آنتیبیوتیکی و ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی حاصل از دام پروری در ایجاد مقاومت آنتیبیوتیکی در محیط و زنجیره غذایی
- فصل 7 - کاهش پاتوژنهای رودهای در مزرعه برای پیشگیری از بیماری در انسان
- فصل 8 - کشاورزی ارگانیک و نقش آن در پاتوژنهای زئونوتیک
- فصل 9 - پیامدهای زئونوتیک بودن آنفلوانزای پرندگان و خوک
- فصل 10 - بیماری کرونز در انسان و بیماری یون در گاو آیا این بیماریها ارتباطی با هم دارند ؟
- فصل 11 - انسفالوپاتیهای اسفنجی شکل قابل انتقال بهعنوان مطالعه موردی در سیاستگذاری بیماریهای مشترک
- واژهیاب
-
مواد غذایی - میکربشناسی، مواد غذایی - آلودگی، امنیت غذایی