روش های پخت اکستروژن، کاربرد، تئوری و قابلیت اجرا

  • نویسنده:  لسزک موسکیکی
  • مترجم:  فخری شهیدیhome، امین سیدیعقوبی، طراوت قنبرزاده
  • تاریخ انتشار:  1393
  • قیمت (ریال):  68000
  • ویراستار (مصحح):  آرش کوچکی
  • شابک - ISBN:  978-964-386-297-8
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  262
  • فروست انتشارات:  622
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Extrusion-cooking techniques : applications, theory and sustainability,2011
  • مواد غذایی -- ماشین‌آلات آماده‌سازی، مواد غذایی-- اکستروژن، اکستروژن، غذاهای فراوری شده، مواد غذایی-- صنعت و تجارت

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1489   دفعه