روش های پخت اکستروژن، کاربرد، تئوری و قابلیت اجرا

  • نویسنده: لسزک موسکیکی
  • مترجم: فخری شهیدیhome، امین سیدیعقوبی، طراوت قنبرزاده
  • تاریخ انتشار: 1393
  • قیمت (ریال): 68000
  • تعداد صفحات: 262
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    428   دفعه
  • ویراستار (مصحح): آرش کوچکی
  • شابک - ISBN: 978-964-386-297-8
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ: 1000
  • نوبت چاپ: 1
  • فروست انتشارات: 622
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز
  • عنوان به انگلیسی: Extrusion-cooking techniques : applications, theory and sustainability,2011
  • مواد غذایی -- ماشین‌آلات آماده‌سازی، مواد غذایی-- اکستروژن، اکستروژن، غذاهای فراوری شده، مواد غذایی-- صنعت و تجارت

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.