تکنیک‌های مولکولی در بوم‌شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری

  • نویسنده:  وکا کوکولين، دانيلو ارکولينی
  • مترجم:  علی مرتضویhome،احمدرضا بهرامیhome، علیرضا صادقی، بلال صادقی
  • تاریخ انتشار:  1390
  • قیمت (ریال):  45000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-251-0‬‬‬
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  324
  • فروست انتشارات:  581
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Molecular techniques in the microbial ecology of fermented foods,c2008
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • اهتمام نويسندگان اين کتاب بر تلفيق دو فناوری باستانی و فرا مدرن برای معرفی مقايسه‌ای کاربرد تکنيک‌های مولکولی در صنايع تخميری بوده است. لذا ساختار کتاب به نحوی است که ظرفيت روش‌های مبتنی بر اسيد نوکلئيک را در تشخيص و توصيف فلور ميکروبی موجود در جمعيت‌هايي که کمتر مورد مطالعه قرار گرفته‌اند به خواننده معرفی می‌نمايد. به طور خلاصه در فصل نخست اين کتاب به معرفی مهم‌ترين تکنيک‌های مولکولی مؤثر در بوم‌شناسی ميکروبی مواد غذايي تخميری پرداخته شده و
    در فصل‌های بعدی ضمن ارائه نتايج حاصل از اين تکنيک‌ها برای مهم‌ترين فراورده‌های تخميری نظير لبنيات، گوشت‌های تخميری، خميرترش، سبزيجات تخمير شده و ساير فراورده‌های تخميری در سه فصل انتهايي کتاب، مزايای عمده و بعضا محدوديت‌های اين تکنيک‌ها ارائه گرديده‌ و دانش داده‌پردازی زيستی و اُمیکس‌ها نيز به عنوان بخشی از زيست‌شناسی پنهان برای درک وقايع، مهندسی ژنتيک و بهينه‌سازی فرايندهای تخميری معرفی شده‌اند. ...

  • فصل اول: تکنيک‌های مولکولی در تخمير مواد غذايي، اصول و کاربردها
    فصل دوم: فراورده‌های لبنی
    فصل سوم: فراورده‌های تخميری گوشت
    فصل چهارم: تخميرهای خميرترش
    فصل پنجم: تخميرهای سبزيجات
    فصل ششم: ساير تخميرها
    فصل هفتم: پروبيوتيک‌ها: درس‌های آموخته‌ شده از بررسی‌های مبتنی بر اسيد نوکلئيک جوامع ميکروبی روده
    فصل هشتم: نقش داده‌پردازی زيستی در آناليزهای مبتنی بر توالی DNA فلور ميکروبی
    فصل نهم: نقش "اُميکس‌های" باکتريايي در تخمير مواد غذايي

  • غذاهای تخمیری -- میکرب‌شناسی