فراوری‌های حداقل در صنایع غذایی

  • نویسنده:  توماس ارسن، نیلز بینگسن
  • مترجم:  راحله قاسم‌زاده، فخری شهیدیhome
  • تاریخ انتشار:  1393
  • قیمت (ریال):  100000
  • ویراستار (مصحح):  سیدمحمدعلی رضوی
  • شابک - ISBN:  ‏‫‭978-964-386-249-7‬
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  2
  • تعداد صفحات:  364
  • فروست انتشارات:  578
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Minimal processing technologies in the food industry, 2002
  • مواد غذایی-- صنعت و تجارت

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1288   دفعه