روشهای PCR در مواد غذایی: به انضمام برخی از اصطلاحات بر اساس The dictionary of gene technology
- نویسنده: جان مائورر
-
مترجم:
علی مرتضوی
، الهام رنجبر امانی، فریده طباطبایی یزدی
، علیرضا صادقی
- تاریخ انتشار: 1389
- ویراستار (مصحح): محمد محسنزاده
- شابک - ISBN: 978-964-386-238-1
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 500
- نوبت چاپ: 2
- تعداد صفحات: 228
- فروست انتشارات: 567
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: PCR methods in foods ,c2006
-
مواد غذایی -- میکربشناسی، واکنش زنجیرهای پلیمراز -- کاربرد تشخیصی