مقدمهای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی
- نویسنده: پری جانسون - گرین
- مترجم: محمدباقر حبیبی نجفی،امیر سالاری، علیرضا ریاضی
- تاریخ انتشار: 1393
- قیمت (ریال): 100000
- شابک - ISBN: 978-964-386-163-6
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 3
- تعداد صفحات: 400
- فروست انتشارات: 496
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Introduction to food biotechnology
- اطلاعات بیشتر:
-
- مقدمه مترجمان
- پيشگفتار
- فصل اول : قلمرو بیوتکنولوژی مواد غذایی
- فصل دوم : ابزارهای کار در بیوتکنولوژی
- فصل سوم : کلون کردن ژن و تولید پروتئین های نوترکیب
- فصل چهارم : بیوتکنولوژی گیاهی
- فصل پنجم : تکنولوژی حیوانی
- فصل ششم : سیستمهای تشخیصی
- فصل هفتم : کشت سلولی و تامین غذا
- فصل هشتم : کشت سلول در مقیاس صنعتی
- فصل نهم : مباحث اخلاقی ، ایمنی ، قوانین و مقررات
- منابع
-
مواد غذایی -- تکنولوژی زیستی