عنوان: مایکوتوکسین‌ها: گونه‌های مهم قارچی تولید‌کننده مایکوتوکسین‌ها و روش‌های شناسایی، کنترل و سم‌زدایی آن‌ها
نویسنده: حسین جوینده، فاطمه مصلائی
مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1402
ویراستار: محمدرضا عدالتیان دوم
شابک (ISBN): 978-964-386-507-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 100
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 480
فروست انتشارات: 814
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب

پیوست رنگی کتاب


عنوان به انگلیسی: Mycotoxins: Fungal Species and Methods of Identification Control and Detoxification of Mycotoxins
قیمت چاپی: 4,500,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 1,500,000
درباره کتاب:

مایکوتوکسین‌ها متابولیت‌های سمّی قارچی‌ای هستند که پس از مواجهۀ طولانی‌مدت انسان‌ها و حیوانات با آن‌ها سبب بروز اثرات سمّی مختلفی ازقبیل سرطان‌زایی، جهش‌زایی، سمیّت‌عصبی، سمیّت‌ایمنی و غیره در این جانداران می‌شوند. در کتاب حاضر سعی برآن است که علاوه‌بر معرفی و طبقه‌بندی گونه‌های مهم قارچ‌های مایکوتوکسین‌زا و بیان اثرات نامطلوب و بیماری‌زایی مایکوتوکسین‌های سنتزی آن‌ها، روش‌های مختلف سم‌زدایی این متابولیت‌ها از موادغذایی و خوراک‌ها نیز بررسی شود. این کتاب مشتمل‌بر نُه فصل است که به‌منظور درک بهتر مطالب، در هر فصل تصاویر و جداول سودمندی ارائه شده است. این کتاب می‌تواند منبع مفیدی جهت مطالعۀ دانشجویان در تمامی دوره‌های کارشناسی و مقاطع تحصیلات تکمیلی ازجمله پزشکی، علوم (به‌ویژه رشته‌های زیست‌شناسی و میکروبیولوژی)، کشاورزی (به‌خصوص صنایع غذایی) و نیز مدرّسان و پژوهشگران فعال در این حوزه‌ها باشد.

فهرست مطالب:

فصل 1. طبقه‌بندی، ساختار سلولی، شرایط رشد و متابولیت‌های ثانویۀ قارچ‌ها
فصل 2. گونه‌های آسپرژیلوس و مایکوتوکسین‌های سنتزی آن‌ها
فصل 3. آفلاتوکسین‌ها: شیمی، بیوسنتز و پتانسیل بالقوّۀ آن‌ها در ابتلا به بیماری‌ها
فصل 4. گونه‌های آلترناریا و مایکوتوکسین‌های سنتزی آن‌ها
فصل 5. گونه‌های پنی‌سیلیوم و مایکوتوکسین‌های سنتزی آن‌ها
فصل 6. گونه‌های فوزاریوم و مایکوتوکسین‌های سنتزی آن‌ها
فصل 7. گونه‌های کلاویسپس و مایکوتوکسین‌های سنتزی آن‌ها
فصل 8. گسترش قارچ‌ها و سنتز مایکوتوکسین‌ها در سیلاژها و محصولات علوفه‌ای
فصل 9. روش‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی سم‌زدایی مایکوتوکسین‌ها

موضوع:

سم‌های قارچی، گیاهان -- اثر سمهای قارچی، سم‌های قارچی -- اثر فیزیولوژیکی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::