تکنولوژیهای نوین در فراوری نوشیدنیها
- نویسنده: اینگرید آگویلو آگوایو، لوسیا پلازا
- مترجم: فخری شهیدی، سمیه پاکسرشت، رعنا افخمی، فائزه الحسن، مرتضی جعفری، جوحینا حاضری، مرضیه رضایی، رسول مظفرپور
- تاریخ انتشار: 1401
- قیمت (ریال): 1700000
- ویراستار: الناز میلانی
- شابک - ISBN: 978-964-386-468-2
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 200
- نوبت چاپ: 2
- تعداد صفحات: 344
- فروست انتشارات: 775
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Innovative Technologies in Beverage Processing
- اطلاعات بیشتر:
-
کتاب حاضر اطلاعاتی درخصوص کاربرد فنّاوریهای نوین و متداول حرارتی و غیرحرارتی در تولید نوشیدنیها در اختیار تولیدکنندگان، کارشناسان و دانشجویان علوم و صنایع غذایی قرار میدهد. محتویات کتاب به کاربرد روشهای متداول و نوظهور درزمینۀ فراوری عصارههای میوههای سیبی، مرکّبات، میوههای آلویی، سبزیها، میوههای نامتداول، عصارههای توتی و مخلوطهای عصاره و تأثیر آنها بر کیفیت نهایی فراورده پرداخته است. نوشیدنیهای غیرالکلی شامل نوشیدنیهای تهیهشده برپایۀ دانهها (سویا، برنج و جوِ دوسر)، سوپها، نوشیدنیهای عملگر، دمنوشهای جدید، نوشیدنیهای تقویتشده، نوشیدنیهای برپایۀ کاکائو، انرژیزا و امولسیونهای نوشیدنیها و بالاخره مصارف پسماندهای واحدهای تولیدکنندۀ عصاره و نوشیدنیهای غیرالکلی و فراوردههای جنبی تولیدشده از پسماندها بررسی شدهاند. این کتاب میتواند بهعنوان کتاب درسی و کمکدرسی در مقاطع دکتری، کارشناسیارشد و کارشناسی مورداستفاده قرار گیرد.
-
فصل 1. عصارۀ میوههای سیبی
فصل 2. عصارههای مرکّبات
فصل 3. عصارههای میوههای آلویی
فصل 4. عصارههای سبزی
فصل 5. عصارههای میوهای نامتداول
فصل 6. عصارههای توتی
فصل 7. مخلوطهای عصاره
فصل 8. نوشیدنیهای برپایۀ دانهها
فصل 9. سوپها
فصل 10. نوشیدنیهای عملگر
فصل 11. مصارف پسماندها/فراوردههای جنبی
-
آشامیدنیها -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت، مواد غذایی -- صنعت و تجارت