دستورالعمل کنترل کیفی آزمایشگاهی در کارخانه های قند
-
نویسنده:
خلیل بهزاد
،محمدباقر باقرزاده،محمد الهی
- تاریخ انتشار: 1391
- شابک - ISBN: 978-964-386-276-3
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 270
- فروست انتشارات: 602
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- اطلاعات بیشتر:
- عنوان به انگلیسی: The manual of laboratory quality...
- قیمت کتاب چاپی (ریال): 900000
-
فصل اول: اصول اولیه در آزمایشگاه کنترل کیفی
فصل دوم: آزمایشها در صنعت قند
۱. آزمایشهای عیارسنج
۲. انتقال چغندر
۳. عصارهگیری
۴. تصفیه شربت
۵. اواپراسیون
۶. کریستالیزاسیون
۷. کوره آهک
۸. کوره بخار
۹. قندگیری از ملاس
۱۰. آزمایشهای فاضلاب
۱۱. آزمایشهای ویژه
-
قند و شکر -- تولید و تصفیه -- کنترل کیفی