آنزیم ها در صنایع غذایی

  • نویسنده:  گرگوری تاکر، ال.اف.جی. وودز
  • مترجم:  فخری شهیدیhome، مرضیه حسینی‌نژاد
  • تاریخ انتشار:  1401 (چاپ اول، 1382)
  • شابک - ISBN:  978-964-386-007-3
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  3
  • تعداد صفحات:  376
  • فروست انتشارات:  373
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Enzymes in food processing‬
  • قیمت کتاب چاپی‌ (ریال):  1900000
  • تاکنون کتاب‌های زیادی درزمینۀ آنزیم‌ها به چاپ رسیده که در آن‌ها کلیاتی در خصوص ساختار، فعالیت، کینتیک، نحوۀ عمل آنزیم‌ها در بدن و کاربرد آنزیم‌ها در حوزه‌های مختلف آورده شده است. امروزه آنزیم‌ها در صنایع غذایی کاربردهای اساسی و رو به گسترشی دارند. تاکنون بالغ‌بر هزاران آنزیم معرفی‌شده‌اند، اما به دلایل زیادی تعداد اندکی از آن‌ها در سطح تجاری قابل‌استفاده هستند. احتمالاً با به‌کارگیری مهارت‌های نوین بیوتکنولوژیکی نظیر مهندسی ژنتیک و پروتئین بتوان بر این مشکلات فائق آمد. دراین‌صورت، طراحی آنزیم‌های جدید که تحت شرایط فرایند، بهینه عمل کنند و پایداری بیشتری داشته و با تخمیر میکروبی به میزان کافی قابل‌تولید باشند میسر خواهد شد. کتاب حاضر برای آن دسته از دست‌اندرکاران صنعت غذا که مایل‌اند از پتانسیل بیوتکنولوژی در این صنعت آگاه شوند و یا به دنبال کاربرد آنزیم‌ها در صنعت هستند مفید است. همچنین جهت استفادۀ دانشجویان علوم و صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توصیه می‌شود تا آن‌ها را از کاربردهای متداول آنزیم‌ها در صنعت غذا و قابلیت گسترش این کاربردها آگاه سازد.

  • آن‍زی‍م‍ه‍ا -- ک‍ارب‍رده‍ای‌ ص‍ن‍ع‍ت‍ی‌، م‍واد غ‍ذای‍ی‌ -- ص‍ن‍ع‍ت‌ و ت‍ج‍ارت‌

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
K2_RATE_THIS_ITEM
(4 K2_VOTES)
    5796   K2_TIMES