آنزیم ها در صنایع غذایی
- نویسنده: گرگوری تاکر، ال.اف.جی. وودز
- مترجم: فخری شهیدی، مرضیه حسینینژاد
- تاریخ انتشار: 1401 (چاپ اول، 1382)
- شابک - ISBN: 978-964-386-007-3
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 3
- تعداد صفحات: 376
- فروست انتشارات: 373
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Enzymes in food processing
- قیمت کتاب چاپی (ریال): 1900000
-
تاکنون کتابهای زیادی درزمینۀ آنزیمها به چاپ رسیده که در آنها کلیاتی در خصوص ساختار، فعالیت، کینتیک، نحوۀ عمل آنزیمها در بدن و کاربرد آنزیمها در حوزههای مختلف آورده شده است. امروزه آنزیمها در صنایع غذایی کاربردهای اساسی و رو به گسترشی دارند. تاکنون بالغبر هزاران آنزیم معرفیشدهاند، اما به دلایل زیادی تعداد اندکی از آنها در سطح تجاری قابلاستفاده هستند. احتمالاً با بهکارگیری مهارتهای نوین بیوتکنولوژیکی نظیر مهندسی ژنتیک و پروتئین بتوان بر این مشکلات فائق آمد. دراینصورت، طراحی آنزیمهای جدید که تحت شرایط فرایند، بهینه عمل کنند و پایداری بیشتری داشته و با تخمیر میکروبی به میزان کافی قابلتولید باشند میسر خواهد شد. کتاب حاضر برای آن دسته از دستاندرکاران صنعت غذا که مایلاند از پتانسیل بیوتکنولوژی در این صنعت آگاه شوند و یا به دنبال کاربرد آنزیمها در صنعت هستند مفید است. همچنین جهت استفادۀ دانشجویان علوم و صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توصیه میشود تا آنها را از کاربردهای متداول آنزیمها در صنعت غذا و قابلیت گسترش این کاربردها آگاه سازد.
-
آنزیمها -- کاربردهای صنعتی، مواد غذایی -- صنعت و تجارت
- خرید نسخه چاپی از: گیسوم
- خرید نسخه الکترونیکی از: