اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی
- نویسنده: انریکه اورتگا - ریواس
-
مترجم:
فخری شهیدی
، الهام زایرزاده ، علیاکبر غلامحسینپور
- تاریخ انتشار: 1393
- قیمت (ریال): 200000
- شابک - ISBN: 978-964-386-300-5
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 792
- فروست انتشارات: 625
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- اطلاعات بیشتر:
-
فصل اول: فناوریهای نگهداری مواد غذایی
فصل دوم: نگاهی گذرا بر ایمنی مواد غذایی
فصل سوم: درک کیفیت مواد غذایی
فصل چهارم: مدلهای غیرفعالسازی میکروارگانیسمها: کاربرد در طراحی و نگهداری مواد غذایی
فصل پنجم: کینتیکهای واکنشهای شیمیایی و مطالعه موردی و ترکیبات فنلی به وسیله تلفیق دو روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و طیفسنجی جرمی
فصل ششم: کاربرد روش آماری «آنالیز بقا» در واکاوری کیفیت مواد غذایی از دیدگاه یک مصرفکننده
فصل هفتم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی فرایندشده توسط حرارت در ظروف درببندی شده غیرقابل نفوذ
فصل هشتم: فناوریهای جایگزین حرارتی
فصل نهم: تشکیل آکریل آمید و روشهای کاهش آن در سیبزمینی سرخشده
فصل دهم: اثرات ایمنی و کیفی در مواد غذایی نگهداریشده در اتمسفر اصلاحشده
فصل یازدهم: اثر سردکردن و انجماد بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی
فصل دوازدهم: خشککردن و کیفیت مواد غذایی خشکشده
فصل سیزدهم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی پرتودهی شده
فصل چهاردهم: بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی توسط فرآوری با فشار بالا
فصل پانزدهم: توزیع دما و واکنشهای شیمیایی در غذاهای تیمارشده توسط فناوری فشار همراه با حرارت
فصل شانزدهم: جنبههای کیفی و ایمنی مواد غذایی در طی فرایند میدان الکتریکی پالسی (PEF)
فصل هفدهم: جداسازیهای مایع-جامد در فرآوری مواد غذایی: جنبههای مربوط به ایمنی و کیفیت
فصل هجدهم: روش SAFES (رویکرد سیستماتیک به سیستمهای مهندسی مواد غذایی):روشی جدید برای مدلسازی مواد غذایی واقعی، بهینهسازی و طراحی فرایند
فصل نوزدهم: توسعه و پیادهساززی برنامههای ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا
-
غذاهای فراوری شده -- پیشبینیهای ایمنی، مواد غذایی -- صنعت و تجارت -- کنترل کیفی، مواد غذایی -- کیفیت