تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشا دامی)

  • نویسنده:  وی‍ل‍ی‍ام‌ت‌. ه‍اب‍رت‌...[و دی‍گ‍ران‌]
  • مترجم:  محمد محسن زادهhome، س‍ع‍ی‍د خ‍ان‍زادی‌
  • تاریخ انتشار:  1391
  • قیمت (ریال):  54000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-075-2
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  384
  • فروست انتشارات:  425
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Food safety and quality assurance: foods of animals origin, 1996‬.‬
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • فصل اول: دامپزشکی و بهداشت مواد غذایی

    فصل دوم: تکنولوژی تولیدات مواد غذایی: زنجیره غذایی

    فصل سوم: بیماریهای غذازاد یا بیماری‌های با منشا غذا

    فصل چهارم: محافظت از مصرف‌کننده

     

  • مواد غذایی حیوانی -- جنبه‌های بهداشتی، مواد غذایی حیوانی -- آلودگی، مواد غذایی -- صنعت و تجارت -- کنترل کیفی، بیماری‌های ناشی از غذا -- پیشگیری، مواد غذایی -- بازرسی

  • پنجمین جشنواره فردوسی مشهد دانشگاه فردوسی مشهد آذر 1384 رتبه دوم
  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
    2769   دفعه