میکروبیولوژی مواد غذایی با تجدیدنظر کلی (اضافات و اصلاحات)
- نویسنده: ویلیام فریزیر، دنیس وستهوف
- مترجم: سید علی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد، حمید ضیاءالحق
- تاریخ انتشار: 1401
- شابک - ISBN: 978-964-6335-88-2
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 500
- نوبت چاپ: 12
- تعداد صفحات: 686
- فروست انتشارات: 272
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Food Microbioloy
- قیمت کتاب چاپی (ریال): 2800000
-
بدون شک درحال حاضر کمتر کسی است که با میکروبیولوژی مواد غذایی سروکار داشته باشد ولی با نام نویسندۀ ارجمند این اثر (ویلیام فریزیر) آشنا نباشد. کتاب حاضر، از معتبرترین و معروفترین منابع علمی در سطح جهان است و درحالحاضر در بسیاری از دانشگاهها بهعنوان منبع اصلی معرفی میشود. این اثر از بهترین کتابهایی است که تاکنون منتشر شده است و بر این اساس همواره مبنای کارهای تحقیقاتی و آموزشی قرار داشته و دارد. میتوان اذعان داشت مطالب مندرج در این اثر که به نحوی علمی و هوشمندانه در شش بخش و 28 فصل تنظیم و ارائه شده است، راهگشایی ارزنده برای استادان و پژوهشگران علم میکروبیولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی و همچنین دانشجویان علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، تغذیه، پزشکی و زیستشناسی است.
-
مواد غذایی
- کتاب سال فنی و مهندسی و علوم کاربردی 1382 دوره اول