عملکرد و کاربرد انواع افزدونیهای سلامتی بخش در صنایع لبنی
- نویسنده: مرضیه معین فرد، سمیرا یگانهزاد، مصطفی مظاهری تهرانی، نفیسه واحدی
- تاریخ انتشار: 1389
- شابک - ISBN: 978-964-386-227-5
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 248
- فروست انتشارات: 557
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- اطلاعات بیشتر:
- قیمت کتاب چاپی (ریال): 700000
-
فصل اول: فرآوردههای لبنی سلامتیبخش و اثرات درمانی آنها
فصل دوم: باکتریهای پروبایوتیک و کاربرد آنها در محصولات لبنی
فصل سوم: پریبایوتیکها
فصل چهارم: پپتیدهای زیستفعال
فصل پنجم: پتانسیل بکارگیری آهن در صنایع لبنی
فصل ششم: پتانسیل بکارگیری کلسیم در صنایع لبنی
فصل هفتم: پتانسیل بکارگیری ویتامین D در صنایع لبنی
فصل هشتم: پتانسیل بکارگیری اسید لینولئیک مزدوج در صنایع لبنی
-
لبنیات در تغذیه انسان، لبنیاتسازی، غذاهای سالم